In het weekend van 11 en 12 juni stond Veerkracht op Vrouw !

Het was een leuk en geslaagd weekend.

Workshop maak je eigen symbolische veerkracht veer.

Maak jouw eigen veer in deze gezellige 2 uur durende workshop. Wat geeft jou Veerkracht? Verwerk jou eigen ideeën in dit mooie symbolische cadeau aan jezelf. Ik denk graag met je mee en geef je de handvatten. Een cadeau waar je elke dag weer naar kan kijken en dat je met je eigen veerkracht hebt gemaakt. Is er iemand in jouw omgeving die wel wat veerkracht kan gebruiken, dan is dit ook zeker een mooie workshop om samen te doen. Er wordt met aandacht gezorgd voor thee met wat lekkers. Ik hoop je 19 mei te mogen ontvangen de prachtige sfeervolle locatie: Het Lokaal in Harlingen.

 

De kosten voor deze workshop zijn:  €19,95     

 

Maak je eigen veer.

€ 19,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen

Workshop geef jezelf veerkracht.

Deze 3 uur durende workshop staat geheel in het teken van de Veerkracht. De workshop start met een ontspannende yogales waar je de tijd neemt om even helemaal bij jezelf te komen. Na de yogales kun je heerlijk gaan genieten van een thee pauze waarin ik je laat kennis maken met de heerlijke smaken van Or tea?.

Na de thee pauze ga je bezig met het maken van jouw symbolische veerkracht. Een mooie herinnering aan deze dag maar ook een waardevol geschenk voor jezelf die je helpt te herinneren aan jouw veerkracht.

 

De kosten voor dit mooie waardevolle cadeau aan jezelf zijn:   € 39,95

Workshop Geef jezelf Veerkracht.

€ 39,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-5 dagen

 

Wil je deze workshop samen met vrienden/vriendinnen/families beleven bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeest of een ander waardevol moment dat je samen wilt vieren informeer dan naar de mogelijkheden. 06-37433822