Yoga zweverig?

Yoga is voor mij wat te zweverig! Iets wat ik nog vaak hoor, zelfs vandaag nog. Waarom schiet ik als ik dit hoor steeds in de verdediging? Zweverig komt bij mij over als niet stabiel. Iedereen heeft zijn eigen mening en dat mag. Maar ik heb me nog nooit zo stabiel gevoelt sinds ik yoga heb ontdekt. En eerlijk! mijn eerste yogales was een ramp. Ik ging achteraan in de yogaruimte zitten lekker onopvallend en veilig. Na 5 minuten liggen dacht ik alweer aan de dingen die ik thuis nog wel even kon gaan doen na de yoga. Ongeduldig was ik en er volgde een kriebelhoest aanval waardoor ik steeds naar de wc moest. En in al mijn enthousiasme trapte ik tijdens een oefening ook nog eens vol tegen de glazendeur achter me. Hoe zo onopvallend, ik had het gevoel dat ik de hele les had verknald.

 

Nu 3 jaar later zit ik nog steeds in dezelfde groep en heb ik zelfs een opleiding peuter kleuter yoga teacher gevolgd, ben ik een webshop begonnen met yoga lifestyle producten en ben ik  bezig met de super inspirerende kinderyoga teacher opleiding van Helen Purperhart. Helen Purperhart heeft veel boeken geschreven over kinderyoga en ze heeft een unieke kleurrijke kaarten serie met oefeningen die op een duidelijke manier worden afgebeeld en uitgelegd. Het eerste boek wat ik van haar heb gekocht is yoga met je kind. Yoga met je kind moet je echt een keer doen zo leuk!  hieronder volgen nog wat leuke boeken tips betreft kinderyoga en Helen purperhart heeft heel veel kaartenspellen die in ieder geval bij boekhandel van der Velde verkrijgbaar zijn en bij Bruna te bestellen. En natuurlijk kun je even kijken op www.kinderyoga.nl onder shop.

 

* Eline Snel : stil zitten als een kikker. heel leuk doe boek

* Marjolein Tiemstra: uit de mallemolen en yoga voor peuters en kleuters.

 

Bedankt voor het lezen van mijn blog.

 

In mijn volgende blog neem ik je mee naar mijn favoriete biologische winkels en eetgelegenheden.

 

Enjoy!

 

Contact 

Tel: 06-37433822                               

Email info@myyogafavourites.nl

Verzenden met  

Kvk-nummer 70008892

Btw-nummer NL001796401B36

Bank-nummer NL11RABO 0324098391