Biologisch verrast in Harlingen.

Biologisch verrast in Harlingen.

 

Een aantal weken terug had ik een afspraak met Leentje van Studio Hoog en Droog in Harlingen voor het organiseren van een theeproeverij. Ik was iets te vroeg voor de afspraak en liep daarom even naar binnen bij De Roode Ploeg om de hoek. Ik was aangenaam verrast door de hoeveelheid producten die er in dit winkeltje te vinden waren. Er hing een warme en gezellige sfeer. Voor mijn theeproeverijen ben ik altijd op zoek naar verantwoorde hapjes en ik vroeg om advies. Ik werd vriendelijk geholpen en geadviseerd en liep enthousiast door de winkel. Mijn ogen vielen op de heerlijkste brownies die ik ooit heb geproefd (kan ik je nu zeggen). De Roode Ploeg heeft veel te bieden, ik ontdekte online dat je ook een abonnement op een Vitatas kunt nemen. Dit is een tas gevuld met groente en fruit voor meer informatie daarover kijk op www.deroodeploeg.nl  Mijn bezoek aan De Roode Ploeg was zeer geslaagd en ik ging met een tas vol heerlijke producten de winkel uit. Laat je verrassen door hoe lekker biologisch eten is en ben je in Harlingen loop dan net als mij even binnen bij De Roode Ploeg.  Maria en Sander ik kom zeker  vaker langs.

 

Adres: Hoogstraat 25 in Harlingen

 

In mijn volgende blog neem ik je mee naar mijn favoriete biologische hotspots in Leeuwarden.

 

Enjoy 

Contact 

Tel: 06-37433822                               

Email info@myyogafavourites.nl

Verzenden met  

Kvk-nummer 70008892

Btw-nummer NL001796401B36

Bank-nummer NL11RABO 0324098391